• info@aangenaambvba.be • +32 3 302 00 30

Services

De kracht en toegevoegde waarde van onze consultants zit hem in onze gedreven, positieve en humane manier van telefonisch en schriftelijk prospecteren in naam van jouw bedrijf. Je kan onze vaardigheden volop benutten voor de volgende taken:

Koude prospectie

Zou je graag meer compleet nieuwe klanten aanspreken? Kijkt je team er tegenop om koud te prospecteren? Misschien staat er wel tijd vrij in je agenda om nieuwe klanten te bellen, maar komen er steeds andere prioriteiten tussen? Genoeg redenen om eens aan ons te vragen hoe we andere bedrijven met een zelfde problematiek ondersteunen. Waar anderen commercieel bellen aanzien als een verplicht nummer, doen wij dit trouwens echt graag. Je consultant verdiept zich trouwens volledig in je bedrijfsactiviteiten, zodat hij/zij echt jouw telefonische en schriftelijk verlengstuk wordt.

Opwarmen contacten

Heb je een groot klanten-, kandidaten- of ledenbestand en komt je team er niet aan toe om deze regelmatig telefonisch op te volgen? De ervaring leert ons dat er veel onbenutte business opportuniteiten zijn in deze categorie van “slapende klanten”. Onze consultant belt deze in naam van je bedrijf op, op onze klassieke aangename en professionele manier. Deze keer ontdekken we de noden en behoeften van je klant aan de telefoon om offertes te kunnen laten opmaken. Vermits we ook rechtstreeks in je CRM kunnen werken, garanderen we een optimale opvolging.

Maatwerk

Een ander belproject op het oog waar je nood hebt aan een persoonlijke, professionele en aangename beller? Maak zelf je eerste belletje aan ons hierover … en wij nemen de andere wel voor onze rekening! Zo assisteren we bedrijven o.a. ook in hun recruitment proces, het opvolgen van facturen, tevredenheidsenquêtes of het nabellen van een genodigdenlijst bij events.

Aangename kennismaking

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?