• info@aangenaambvba.be • +32 3 302 00 30

Werkwijze

Ter verduidelijking: wij zijn telemarketeers die geen producten of services verkopen! … verwarrend? Niet echt. Wij verkopen afspraken, offerteaanvragen, inschrijvingen, interviews, … you name it! Al het intensieve, repetitieve werk dus wat voorafgaat aan het uiteindelijke verkoopsgesprek met je ideale klant.

Stop selling. Start helping.

- Zig Ziglar -

Intake

Je vaste consultant krijgt een korte bedrijfsvoorstelling. We zoomen vooral in op de troeven van je product en/of service en het profileren van je ideale klanten. We willen vooral de essentie van je activiteiten goed kunnen verwoorden om uiteindelijk efficiënt afspraken te kunnen inplannen. Ook de agenda, het gebruik van de CRM en de mailopvolging worden afgestemd en gedocumenteerd.

Tools & set-up

Als persoonlijke afspraakplanner hebben we graag rechtstreeks toegang tot je agenda om slim in te plannen. Bellijsten worden ofwel aangeleverd of wij maken deze op. CRM opvolging gebeurt in ons systeem of rechtstreeks in de uwe. Een persoonlijk e-mailadres op naam van je bedrijf is ook makkelijk om telefonische prospectie te combineren met e-mail.

Opstart

We gaan van start! Duiken in de bellijst, onderzoeken onze contactpersonen, analyseren bedrijfsstructuren met al onze beschikbare tools. We communiceren, refereren, pitchen en luisteren om behoeften te ontdekken en oplossingen aan te reiken. Steeds met ons doel in zicht … kwalitatieve afspraken maken waar alle partijen beter van worden!

Rapportage en bijsturing

Dagelijks of wekelijks wordt een uitgebreid verslag geleverd van het prospectiewerk. Zo kan je de belangrijkste feedback opvolgen op niveau van je prospect of analyses maken op globaal niveau om tendensen te ontdekken.

Belfrequentie & Termijn

Alhoewel we uiteraard korte opdrachten ook graag voor u uitvoeren, bestaat ons klantenbestand vooral uit vaste relaties. Het liefst van al blijven we een partner in jouw groei op de langere termijn, zonder daarvoor met mekaar te moeten trouwen. We starten met een proefperiode van een maand. Na een succesvolle start plannen we op lange termijn, maar blijft u de flexibiliteit behouden om een project on hold te zetten.

Aangename kennismaking

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?